Perdu

Boekhandel 

Webshop

Op dit moment is het helaas NIET mogelijk om via de webshop bestellingen te plaatsen. Dit kan nog wel telefonisch (020-4220542) en per e-mail: boekhandel[at]perdu.nl.

Ook kunt u nog steeds een deel van ons assortiment bekijken op boekhandelperdu.nl of kom langs in onze boekhandel!

Openingstijden

Boekhandel Perdu is open van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en tijdens literaire avondprogramma's. Speciale openingstijden: op 12 december en 19 december 2021 is onze boekhandel ook geopend tussen 13.00 en 17.00! Voor bestellingen kunt u bellen (020-4220542) of een e-mail sturen naar boekhandel[at]perdu.nl.

Contact

Boekhandel Perdu
Kloveniersburgwal 86
1012 CZ Amsterdam
tel: 020-4220542
boekhandel[at]perdu.nl
Facebook
Instagram

Assortiment

De boekhandel richt zich de laatste jaren vrijwel uitsluitend op poëzie en is daarin een van de weinigen in Nederland. Er is een groot assortiment nieuwe poëzie (waaronder bundels uitgegeven in eigen beheer), essaybundels en literaire tijdschriften waarbij de voorkeur uitgaat naar die literatuur die elders, uit economische overwegingen, moeilijk verkrijgbaar is.

De boekhandelaren zijn deskundig op het gebied van de poëzie en nemen graag de tijd om de klant zo zorgvuldig mogelijk van dienst te zijn. Tenny Frank heeft in het verleden over bijzondere poëziebundels uit ons assortiment geschreven. Haar berichten kun je hier teruglezen.

Boekentafel

Boekhandel Perdu verzorgt graag een boekentafel tijdens presentaties, literaire programma's en festivals. Wij werken samen met zowel uitgeverijen als literaire organisaties. Voorbeelden daarvan zijn:

Medewerkers

De boekhandel draait op de inzet van vrijwilligers: Laurette Baten (boekentafel), Pyet van Brink, Ineke Overtoom (coördinator), Peter Prins, Nickie Theunissen, Mark Putman Cramer (coördinator) en Sveva de Valk.